۱ بهمن ۱۳۸۹، ۲۰:۰۲

حمایت دولت از توسعه حمل و نقل عمومی در کشور گسترش می یابد

مشهد - خبرگزاری مهر: وزیرکشور اظهار داشت: بحث حمل و نقل درون شهری به ویژه در کلان شهرها از موضوعات مهم و مورد توجه است و حمایت دولت از توسعه حمل و نقل عمومی در کشور گسترش می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مصطفی محمد نجار با اشاره افزایش بودجه اختصاص یافته به پروژه های قطار شهری در کلان شهرهای کشور گفت: این اعتبار قبل از دولت نهم حدود 900 میلیون دلار بوده که هم اکنون به دو هزار و 900 میلیون دلار افزایش یافته است.

وزیر کشور ادامه داد: ارائه خدمات و تسهیل رفت و آمد درون شهری به ویژه در مشهد مقدس به دلیل وجود مضجع شریف رضوی و حضور زائران امام هشتم(ع) از اهمیت مضاعف دارد.

نجار با تاکید بر حمایت دولت از پروژه قطار شهری مشهد گفت: انشاا... این پروژه طبق قول سال گذشته در 22 بهمن امسال به بهره برداری می رسد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اجرای هرچه سریع تر خطوط دو و سه قطار شهری مشهد تصریح کرد: اجرای این پروژه علاوه بر خدمات رسانی به مجاوران امام رضا(ع) باعث سهولت رفت و آمد زائران این امام همام از سراسر کشور و جهان خواهد شد.

وزیر کشور همچنین با اشاره به افزایش استقبال مردم از سیستم حمل و نقل عمومی پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها خاطر نشان کرد: در همین راستا سه هزار دستگاه اتوبوس، هزار و 500 دستگاه مینی بوس و 750 ون به ناوگان حمل و نقل درون شهری کشور افزوده می شود. 

کد خبر 1237029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha